torsdag 3 september 2015

Fem myter om SD och invandringen

Läs Henrik Arnstad och begrunda. Läs även Staffan Wermes bloggtext. [Och Anna Dahlbergs krönika 6/9, och Jonas Helgessons]. Från ord till handling?

4 kommentarer:

  1. Tips: man kan bli särskilt förordnad vårdnadshavare till ensamkommande flyktingbarn genom att anmäla intresse till kommunen och efter en utredning kan man få förtroendet.

    SvaraRadera
  2. Ser nu i Dagen att vi inte ens är tänkbara - p.g.a. avsaknad av extrarum. Borde ha fattat det själv förstås; våra killar delar redan rum. Ja ja, det finns andra sätt att hjälpa - och nu några veckor ska vi ordna fisketurer till Snäckmor för flyktingar och oss "urinvånare". Inte lika stort åtagande, men en liten pusselbit i vår gemensamma integration. En annan slags planerad utflykt med just de ensamkommande flyktingbarn vi fick hit i våras (ett tiotal) blev dock inställd i somras p.g.a. att för få "infödda" ställde upp, så det är lite si och så med engagemanget ibland...

    SvaraRadera
  3. Man kan vara vårdnadshavare också för dem som bor i grupphem. Vi har inte heller rum nog men vi duger då för dem som bor i grupp.

    SvaraRadera