lördag 12 november 2011

Vårdförbundet sätter ner foten

Vårdförbundet sätter ner foten, hör jag på nyheterna. Medicinskt omotiverade ingrepp ska sjukvården inte befatta sej med.

Så bra! Då kan vi äntligen slippa alla avlivningar av foster med Downs syndrom, som mest luktar 30-talsrashygien och ju dessutom i regel utförs vid en tidpunkt då saken utgör en stor belastning på barnmorskornas arbetsmiljö. Ibland sprattlar ju fostren t.o.m. efter fosterfördrivningen. Och någon samvetsfrihet har ju barnmorskorna inte längre kvar, den röstade ju inte ens KD för i riksdagen.

Nähä, det var inte det Vårdförbundet satte ner foten för. Då var det kanske p.g.a. de veritabla könsstympningar som ibland utförs inom vården, när nödvändig och rimlig könskirurgi urartat i "total makeover" av mjuka och s.k. feminina killar - som låter skära av sej hela könet p.g.a. egna och andras ångestskapande föreställningar om hur riktiga män ska vara rent mentalt. (Se t.ex. Mikael i TV-programmet Ångrarna).

Nähä, det var inte heller för den sakens skull Vårdförbundet satte ner foten. Vad gällde saken då? Jo, det gällde omskärelse av judars och muslimers småpojkar, då man av religiösa skäl tar bort lite förhud!

Om vi "kristna" avlivar oönskade foster eller skär bort hela könsorgan på till synes välbildade ungdomar, så är det alltså inget Vårdförbundet reagerar mot. Men judar och muslimer ska inte tro att de ska få hjälp med omskärelse av några småpojkar.

DEN är ju nämligen medicinskt omotiverad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar