tisdag 26 april 2016

Nu börjar debatten bli riktigt, riktigt intressant

En dryg vecka efter Mehmet Kaplans avgång som minister börjar debatten ta fart på riktigt. Sedan länge vaksamt kritiska Nalin Pekgul, själv muslim, är verkligen inte dum. Skulle hon inte rent av vara en vassare kniv i regeringslådan än både statsministern och vice statsministern? (Förslaget att islamisterna borde gå med i Sverigedemokraterna ska nog mest ses som ett sätt att reta SD).

Staffan Werme - som nu tar över som redaktör för Frisinnad tidskrift - och Fredrik Johansson har också tänkt till på en mer övergripande nivå. Intressant läsning!

1 kommentar:

  1. Nalin Pekgul for president! Om man vill ha ett "invandraralibi" i regeringen borde hon för länge sedan ha blivit erbjuden en post. Hur tänker Löfven, hur tänker SAP? Tydligen fel!

    Kaplan var ju redan från början ett uselt val, tycker jag iaf. Antisemiter ska inte ges minsta lilla offentligt ur´trymme enligt mig. men Garthon gillar väl honom. MP gick inte att rösta på under hans tid, anser jag. Den moderna rasismen talar om "kultur", den moderna sexismen "särskiljer" och den moderna antisemitismen skyller på Israel.

    SvaraRadera