måndag 6 oktober 2008

Leve de enfärgade barnsockarna!

Måste få göra lite reklam. Åhléns säljer enfärgade (svarta) barnsockar. Därmed förlänger Åhléns småbarnsföräldrars liv högst väsentligt.

Visst kan det vara skoj att spela "memory" ibland och para ihop likmönstrade småsockar som ligger lite här och var i tvätten. Men i längden blir det enerverande. Jag har nog slösat bort flera veckor av mitt liv på att leta "rätt" maka till en viss socka.

Nu har vi letat länge nog! Nu är det slut med det!

1 kommentar:

  1. Jag håller med dig, det gör dock inte barnen som älskar sina mönstrade sockar. Två grepp har jag tagit sedan jag tröttnade på udda sockar. Dels lägger jag alla nytvättade sockar i en korg och de får inte lämna tvättstugan för de har funnit sin maka. Nu minns jag att jag har skrivit ett blogginlägg om detta. Att alla borde hitta någon att höra ihop med :-) Vilken tur att jag har hittat min... Som dock är några storlekar större än jag på strumpfronten, annars är vi nästan lika långa! När inte detta fungerar, syftar nu inte på min parrrelation i verkligeheten utan just på strumporna, så har vi tävling. Alla trumpor i en hög, låt barnen utmana varandra, belöning efter antal ihopparade sockor. Det kan bli rätt kul! De som blir över åker i soporna. Garanterat dyker då de nandra upp under någon kudde i soffan någon vecka därpå... Men det får man ta... Alternativ tre, för den modige, strunta i att sockarna inte hör ihop, ta de som ligger längst upp i lådan, det kan bli spännande att se om någon reagerar, elelr vågar visa det, eller kommentera det...

    Vilka vardagliga besvär, eller hur! :-)

    SvaraRadera