onsdag 29 juni 2016

Det fria ordet

Ja, P4 i Malmö, ordet är t.o.m. så fritt att jag får säga följande saker också:

* Gud finns (det finns goda argument för det, se nedan) och ateistiska skolor - eller medier, jfr P4 i Malmö är inte mer objektiva än kristna. Se vidare


* Det är för djävligt att abortlagen från 1974 nu lett till rena rashygienen, att det betraktas som en del av välfärden att slippa föda barn med olika handikapp!
alt:
Vi måste få avliva foster med Downs syndrom ända fram till födelsen, precis som i Frankrike!

Eller:
* Genuint homosexuella har en funktionsnedsättning och har rätt till särskilda hänsyn p.g.a. detta, men det innebär inte att alla måste acceptera queerdogmerna att det inte finns något speciellt med föreningen mellan man och kvinna eller med att ha en mamma, eller att även pappor föder barn.
alt:
Eftersom all kärlek är bra kärlek måste naturligtvis även de polyamorösa eller mamman som vill gifta sej med sin vuxne son få rätten till äktenskap, och vilket omklädningsrum någon väljer ska ingen annan lägga sej i.

Eller:
* Vi borde ha fri invandring!
alt:
Vi borde införa flyktingstopp!

fritt är ordet! politiskt inkorrekta åsikter i känsliga frågor får man framföra i vårt land!

P4 i Malmö har förstås rätt i att det historiskt varit kämpigt, farligt och därmed modigt (om än inte därmed automatiskt rätt) att förneka Guds existens eller kräva rätten till fosterfördrivning som en del av kvinnokampen. Men det är knappast särskilt modigt av P4 i Malmö att idag ta sådana exempel - som nu är mainstream, särskilt i media - när man vill betona det fria ordet och vad man får säga "fast kameran är på".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar